A.M.E.N.

Idag vänder vi på steken och exponerar totalt på den publika bloggen. Stackars familjen, stackars mamma detta kommer verkligen orsaka en konflikt om det kommer fram. Jag vet inte varför jag väljer att lämna ut dom, varför jag blottar min svaghet.
Samtidigt som Gudsnärvaron är intensivare än någonsin i mitt liv har jag hamnat i ett läge då jag inte tar till mig det som Gud säger åt mig. Jag hör hans röst hela tiden men vill inte lyssna. Ikväll ska det bli ändring. Jag är beredd att förändra mig, ge upp en del av mig själv för någonting bättre. Berädd att offra för att få. Ikväll ska det hålla, inte bara för denna vecka eller ett tag utan för alltid. Åååå vad jag ska be för det och jag vet att Gud hör bön. Han hör verkligen bön och är berädd att hjläpa mig ut ur dethär. Han ser potential hos mig, hos dig hos alla. Inatt kommer han lägga min hand på mig och låta mig känna närvaron, låta mig veta att han finns där och låta mig överlämna det jag bär på . Låta mig vara ett litet barn i hans stor trygga famn. Inte ställa krav, inte göra mig upprörd. Inte ifrågasätta utan se, se mig. Den jag innerst inne är. Se till att jag inte vacklar, att jag faller ner på knä framför hans tron när det smärtar. Se till attt jag vet vart jag hör hemma. Inatt kommer en frörändring ske. En ny kärlek kommer väckas i en flickas liv. En kärlek större än allt. En kärlek som kan gå genom eld, flytta berg och dela hav. En kärlek som aldrig tar slut,något som mättar och blir över. Något som består. En underbar treenighet. Fader Son och Ande. Tre blir Ett. Ett blir tre. Jag får en del av allt detta. Om jag bara låter mitt hjärtas kärlek blöda obehindrat. Inatt kommer det hända. Inatt är natten Han väntat på, natten han alltid vetat ska komma. Därför har han tålmodigt väntat på mig. Nu är jag redo. Redo att överlämna mitt hjärta.
I Faderns ,Sonens och det Heliga Andens namn. A.M.E.N.

Move. Make a statement girl.

För att sammanfatta svaret på frågan ni alla har. Jaa det blev ärligt, uppriktigt och personligt. Att det dessutom slutade precis där jag ville ha det med inga löften-ingen sårad, har gjort mitt huvud klarare och mina dagar mindre brydderifyllda:)

Sen vart det ju party igår, hela härliga natten dansade vi till fötterna ramlade av. Galet. Ellen körde hårt på legogubbespaning och jag hänkar, visst det är fint men tillslut måste jag nog bestämma mig. Party för mig eller dig. Jobbigt.

Idag har jeg levt livet på 15x20x5cm i min väska och gått till lambotown,jobbat och hängt med Emanuel. 
That´s it. Nu ska jag ringa Simeon. Vaddårå? 

22.13

Jag är så trött på detta.Ikväll ska det få sitt slut eller ännu hellre sin början. Hur som så kommer detta bli ärligt, uppriktigt och personligt. Gud vare med mig.

Is it love, is it love that I´m feeling?

Det går bra nu så att säga. Visst, jag har sabbat mitt ragg och jag har fysikprov imorn som jag måste hugga in på nu MEN såna småsaker är som grus i min fina värld där Gudsnärvaron är större än någonsin! Igår var en liten dipp i tillvaron så vad gör man? Ber. BER.B.E.R. Visst, jag visste och jag vet att Gud ständigt hör bön men hur ofta får man ett så konkret bönesvar som bara får en att vilja jubla högt och får hela hjärtat att blöda av kärlek? ´
Jag bad om en rad, ett ord, något att haka upp min tillvaro på och något större än mina problem att fokusera på. Jag fick Jes 55! Det är inte helt slumpmäsigt. Inte alls. Här sitter jag, en vanlig tjej skapad av Gud och ber om ett ord och jag får versen som träffar så här: kaboff, i mitt liv. Har jag kanske inte precis fått min lön? Funderade jag inte precis på vad jag ska göra med pengarna?
Varför lägger ni pengar på det som inte är bröd,
      er lön på sådant som inte mättar?
      Lyssna till mig, så får ni äta gott
      och njuta av feta rätter


 Ska jag kanske inte åka till Jordanien och ge min hjälp.
Du skall kalla på folkslag du inte känner,
      folkslag som inte känner dig skyndar till
      för Herrens, din Guds, skull,
      Israels Helige, som skänkt dig härlighet

Jordanien, äventyret vi planerat i ett halvår, det som legat på is tills idag. Nu ordnar sig plösligt allt. Gud ger oss möjligheten att dra i de trådar vi behöver, Han vakar över projektet med sån godhet och kärlek, Han ger oss den styrkan vi behöver. Han är så god.


Jesaja 55

Herrens förbund består
      Kom, alla ni som törstar,
      kom hit och få vatten,
      kom, även om ni inte har pengar!
      Förse er med säd, så att ni får äta!
      Kom och få säd utan pengar,
      vin och mjölk utan att betala!
Varför lägger ni pengar på det som inte är bröd,
      er lön på sådant som inte mättar?
      Lyssna till mig, så får ni äta gott
      och njuta av feta rätter.
Kom till mig och hör noga på,
      lyssna, så får ni liv.
      Jag sluter ett evigt förbund med er,
      den nåd jag visat David skall bestå
Honom gjorde jag till ett vittne för folken,
      till furste och härskare över dem.
Du skall kalla på folkslag du inte känner,
      folkslag som inte känner dig skyndar till
      för Herrens, din Guds, skull,
      Israels Helige, som skänkt dig härlighet


Dare you to move!

Klyshigt huh? Men det blir ju faktiskt inte roligare än vad man gör det till. Fast roligt är det ju redan. Men hur ska vi säga då....? Det blir ju inte mer innehållsrikt än vad man själv gör det, ingen annan kommer ju dra dig ut i världen och ingen kommer ju töja på dina gränser åt dig. Så varför sitta här med tummen i? Neejjusste!
College,Aupair,Surfing,Bibelskola,Transibiriska,Dykning. Definitift.


Relying on you has to begin over and over again.

 I´m relying on your words, now and forever. Amen.


Hometownlove

Torsdag. Vad ska man tycka. Jag återhämtar mig efter mina crushveckor och lovar ännu än gång at inte ge mitt hjärta till någon. Ingen ska ens få glänta. Inte på ett tag iallafall. För varje pojke som kommer en millimerter under huden och för nära gör det ondare att släppa. Varje gång är ännu ett stick i hjärtat. Inte outhärdligt , men smärtsamt. Viss smärta kittlar på vägen, är spännande och lockar bara med sin oförutsägbarhet. Annan smärta är bara smärtsam. Ren och skär smärta. Och man visste hela tiden att det skulle bli så här. Så varför? Slöseri med bättre stunder.

Hur som, något är speciellt och någonstans tror jag att det kommer bli speciellt. någon gång. en gång. alla gånger. sen, i framtiden. Då ska ni få läsa detta.


Knivigt gumman...

...att prata tro i skolan. Men det stärker mnig att få disskutera med andra, får mig att tvingas ta ställning. Jag ska läsa mer Bibel.

Eyes on the price!

Dags att bli en vältränad kille igen då. Nu kör vi, inget småätande och en massa träning. Till Jul. Straffbart. Okej? Pepp!


Eyes on the price!

Dags att bli en vältränad kille igen då. Nu kör vi, inget småätande och en massa träning. Till Jul. Straffbart. Okej? Pepp!


To be loved!

Nu är det bara 29 dagar tills jordanine! Härliga, pirriga , fantastiska Jordanien. Hela höstens stora förväntning och nu är det så nära att man nästa vågar hoppas. Men easy come, easy go, inget kommer smärtfritt och här är mitt dilemma.
Hur ska jag säga till min familj att jag älskar dom? Min familj är inte pussokram familjen och det är inte så att vi bukar missbruka ordet ÄLSKAR. Därför kommer det kännas så konstlat att bara kläcka ur sig det.... Hoppas dom vet att jag gör det iallafall och hoppas jag kommer hem i ett stycke igen så jag kan fortsätta tänka ut ett smidigt sätt att säga det.

Baldate!

Jag har fixat min date. Simeon Biffen Hagström! Nu blire både katedralbalen och folkunga! Yeea!

What goes around, comes around!

Idag kunde jag sitta här och vara bitterfittig. Jag kunde sitta här och gråta föratt absolut ingen ringer( ljuuuug) , för att ida är i spanien, för att jag inte har några pengar ( ljug,igen) för att jag än en gång gått på vändkapsniten. Men hur är dagen på riktigt då? Sitter jag coh gråter? Är jag bitter? MJAA... jag försöker iallafall tänka klart, läsa lite bibel och avreagera mig på diverse bulldegar. Och även om detta bara var vänskapsniten igen så finns det vissa saker som sliter hårdare i hjärtat än andra. Personer som man inte vågar tycka om, varken som vän eller kärlek, personer som ger för starkt intryk och man vet att minsta lilla felsteg vänder en hel värld. Det har hänt förut och det händer igen.

Högavisan:
Jag besvär er, Jerusalems döttrar, vid fältens gaseller och hindar. Stör inte kärleken,väck den inte,förrän den själv vill.


You make my tongue lose!

:)


Bofink i anus!

Tur att detta inte är en publik blogg, nu kan jag skriva precis som jag känner. Dagens känsla är definitvit: F*N, fast så får man ju inte säga, men bit ihop tänderna och tänk att ni sabbat en chans så kanske känslan kommer fram. För sabbat en chans har jag gjort. Definitivt. Och det grämer mig så hårt. Det som var så bra, det som var så annorlunda och det som var så givande har fått ett abrupt slut.S.L.U.T. Det är tyst. Ändå sitter jag här och viskar; Jag vet att du vill, pick up the phone boy. Ge mig ett tecken. Gör vad som helst.
Jag såg en skymt av någon som på något sätt liknade mig, lite. En vänskap som kanske kunde vara längre än till nykterhet. Men nu är det tyst. Tyst och det ekar. Det värker tillochmed. Att så kor tid kan göra så ont?
Det som gör ont är att jag kände så mycket. Ingen kärleksrelation, ett sånt slut kan man ta. En fling och sen är det över. Jag är van. Men nu, somsagt likheten. Det var nog bara inbillning. Vi spelade inte på samma plan helt enkelt. Dags att möta verkligheten. Dags att rycka upp sig tjejen. Det kommer nya dagar. Det finns en Gud, vad mer kan du begära?

RSS 2.0