103

103 grattis, 19 har verkligen potential!

Guldåldern

Här är nyårslistan:
Nästa år FÅR innehålla:
Hångel med tänkt dubbelnamn(x)
Roliga resor(x)
Frihet(x)
Pirr i magen(x)

Nästa år KOMMER innehålla:
Student( )
Bal(x)
Coop(x)
Halva trean(x)
Kärlek(x)
GUD(x)

9 av 10 och ännu är jag blott 18 år, hejaheja!

19 kommer innehålla mera liv,det är sommar,  det är London . Där är de spikade, resten blir en saga.
Det är stora drömmar, stora drömmar om livet, stora drömmar om livet på en smal stig. Denna stig som man ska lära sig att balansera på, resa sig när man faller, springa när det behövs, vila när man ska, gå , titta , älska , minnas. Varje dag måste bli den bästa, varje dag ska jag minnas. Låt äran tillhöra den enda, Gud. Låta Han gå vid min sida, ta handen när den räcks, ta chansen när den finns. Blunda, hoppa , falla. ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA. 18 var bäst, 19 har potential för mer. Nu väntar jag bara, redo för det nya. En era ingen ska komma oberörd ifrån. Tack. 


Spectacular

Sitta här i rummet där allting började, flickrummet. Först gult, sen blått. Känna sig ensammast i världen. Känna att stigen aldrig varit rakare, aldrig tommare. Känna sig säker på livet. Erfaren. Imponerad. Förvirrad. Vilja spika men hänger löst. Spectacular.

To win my love takes so much more

Två par läppar. Två par läppar på ett dansgolv. Tonårskänslor. Fall och bli bränd. Igen,igen,igen. Ge av det som inte är jag. Få av det som inte är du.


nionde.

nioavtio. April 30th. MW.

Tusen och en natt.

Vi har släckt alla små eldar mellan oss. Vi, du?, jag? har satt P för spelet. Nu är det över. Definitivt. Ingen väg tillbaka, inget att gå tillbaka till, ingenting. Ingenting. Ingen ånger, ingen ångest, inga tårar, ingen saknad. Den där platsen är någon annans och vi hittade ut, vi måste älska några andra och inte älska det vi hade förut. Tack för en vinter som denna. Jag fortsätter på min alpstig, du gick bredvid mig en bit, såg till att jag inte ramlade av. Nu går jag vidare, uppåt, utan dig, utan skuld. Skönt. Som in i helvete skönt. Det är över och jag tar mig vidare. Vidare in i en annan famn, ut ur en annan famn, kanske in i nästa. Vill inte. Vill inte vara som alla andra. In , ut , in, ut, förlorad. Förolämpad, förnedrad och för det jag inte är. O jag drömmer om en framtid . Om och om igen Tusen och en natt. Det är maj nu. Snarta slut, över och tusen tårar ska åter falla. Falla för det jag hadft, det jag vill ha och det jag kommer få. Underbart.

RSS 2.0