Slutet av dagen

Kanske inse att dom man inspireras av inte gör det mm är på väg att göra, kanske inse att det är dags att inspirera sig själv?

The history books forgot about us and the Bible didn't mention us

Stockholm i mitt hjärta i ett Sverige fyllt av smärta! Ett Sverige fyllt av allt det man inte förstår, det man inte vill se, inte bli en del av. Ett Sverige som får mig att vilja lova mig själv, bestämma mig, förändra mig. Göra nåt. Lova mig själv att om jag göra det blir allt så bra. Tror jag kommer tycka för synd om mig själv annars. Inte våga binda mig, sätter mitt hopp till allt det andra istället. Blundar och hoppas diciplinen räcker till, mina böner hörs och att jag känner mig själv tillräckligt bra. Att det ärlugnt, det ordnar sig. Hoppas att jag väljer rätt stig, rätt dig och rätt kurs! Love - LIVE -Laugh

Att vara eller inte

En plan, så klar. Så tydlig. Så genomtänkt. Som stigen, den har varit så rak, sikten så klar. Enkelt att ta alla beslut. Enkelt att vandra, inte trampa snett. Haft klar sikt bakåt, oklart frammåt, skönt. Och nu är jag på en topp, ser klart. Ser för mycket. Ser sanningen i vitögat och vet inte vad jag ska göra. Vart jag ska trampa, vilken väg jag ska välja. Vilka är vägarna?

RSS 2.0