Inte ens döden kan skilja oss åt.

Att ge bort det man trodde att man skulle förlora. Att ge och ge det med kärlek. Att ge av sig själv och vara en del av en kärlek. En kärlek man måste vara två för. En du och en jag. Bli ett vi för en stund. Bli det enda som betyder. Låta allt kretsa runt det vi är. Där och då och kanske igen.Falla fritt tillsammans och vara starkare än alla andra. Falla fritt och falla för varandra. Tro att allting som händer där är rätt. Tro det men inte kunna veta. 

Långa tonårsnätter med känslor starkare än döden. Ett hav av känslor instängt i 168cm C. 168cm frågor och tvivel. 168cm som skulle veta vem som var rätt. Vad som var rätt och när det var rätt. Och så kom du. DuDuDu. Du som har varit mig så nära att inte ens döden kan skilja oss åt. Du som fick det som inte längre handlar om att tro. Du som gjorde det till ett faktum och vände tro till att veta. Veta och aldrig kunna ångra. Veta och inte vilja ångra.

Tusen och en natt

Ett liv. Tusen drömmar. För lite plats. För mycket vilja. I tusen och en natt kommer jag önska att jag var som ni. I tusen och en natt kommer jag önska att jag inte blev hon som blev över. Inte hon som tillät sig själv att drömma, att gråta, att känna. Vill vara som er, som du. Tusen gånger starkare. Tusen gånger klokare. Tusen gånger mer älskad. Inte rädd. Vill tro. Hålla huvudet högt. Vara här. Vara nu. Vill räcka till.Räcka till er, till alla, till mig. Men det gör jag inte. I tusen och en natt kommer jag vara otillräcklig. I tusen och en natt kommer drömmar vara odrömda. Allt det jag vill kommer fastna i en dimma av bitter otillräcklighet. Förmågan att inte handla, att inte våga , att vara över. Ger jag upp nu? Sällan. Är ännu mindre den. Offret. Men jag gråter så att nån ser. Är så jävla rädd. Rädd att hamna där. Där solen aldrig lyser. Där ingen vet mitt namn. Evigt mörker, tusen och en natt?

sökajobb.se

Ger mig nu officiellt ut i sökajobbdjungeln.

of mine.

If you can make it here, you can make it anyway. Baby I´m in London!

Do.Did.DONE.

Do. Did. DONE. 1 oktober. Oj.

RSS 2.0